ΕΛ.ΑΣ.:Συμβάντα 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνίαση απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και μίας αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2021, άγνωστος άνδρας με το πρόσχημα ενδιαφέροντος αγοράς ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία διέθετε προς πώληση μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο ημεδαπός, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και κατάφερε να αποσπάσει τους κωδικούς πρόσβασης σε διαδικτυακή τραπεζική εφαρμογή. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τους κωδικούς, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 34.500 ευρώ από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, το οποίο μεταφέρθηκε σε λογαριασμούς των παραπάνω γυναικών.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (2 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ανήλικος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (1 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ αφαίρεσε από κατάστημα το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2021, παραβίασε Ιερό Ναό σε χώρο πρώην στρατοπέδου σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε μία μπρούτζινη καμπάνα και 2 μπρούτζινα ανθοδοχεία.
Προηγούμενο άρθροΥγεία και Περιβάλλον: Θα γεννηθεί αγόρι ή κορίτσι; Εξαρτάται και από τη ρύπανση!
Επόμενο άρθροΑ.Ε.Α.: Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού