ΕΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, πέντε ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε συμμετείχαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καταστήματος σε παράνομο τυχερό παίγνιο με συνομολόγηση χρηματικού ποσού. Επίσης, συνελήφθη ημεδαπός άνδρας, που ήταν υπεύθυνος στο ανωτέρω κατάστημα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Σύλληψη για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ημεδαπός άνδρας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθε παράνομα σε Ιερό Ναό, όπου προκάλεσε φθορές χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσε από όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη και 3 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, που κατείχε παράνομα. Επίσης, από την αυλή της οικίας του κατασχέθηκαν 17 κάλυκες φυσιγγίων που εντοπίστηκαν.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 1 μήνα, για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη συναυλία δημοτικής Φιλαρμονικής Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΠαραδόθηκαν διάφορα είδη και χρήματα που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας