Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Νάουσας για την παγκόσμια ημέρα ζώων – Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων (4 Οκτωβρίου),  ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  “Ζωοφιλικά Μαθήματα Ενσυναίσθησης & Αγάπης”, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας και στο Δημοτικό Σχολείο Κοπανού.

Πρόκειται για βιωματικό φιλοζωικό εργαστήριο ευαισθητοποίησης και κατανόησης των ζώων – θεραπευτική εκπαιδευτική διαμεσολάβηση με σκύλους ειδικά εκπαιδευμένους, το οποίο είναι εγκεκριμένο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμελείται η εκπαιδευτικός – ζωοθεραπεύτρια (IFZ) και συγγραφέας Κατερίνα Παπαποστόλου. Μαζί της η Διώνη, ο Πόθος και ο Άξελ, σκύλοι εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης. Στο περιθώριο της εκπαιδευτικής δράσης, η ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. προσφέρει τροφές για τις ανάγκες του φιλοζωικού σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ”.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ενώνουμε τη φωνή μας για όλα τα ζώα με τις Ζω.Ε.Σ. και ξεκινάμε την εκστρατεία φιλοζωικών ενημερώσεων σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας.

pets afisa 2023

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς με αφορμή θόρυβο που προκαλούσε μηχάνημα
Επόμενο άρθροΗ «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5ο Φεστιβάλ KIDOT στη Θεσσαλονίκη