Εκδόσεις Ωκεανός: Το νέο βιβλίο του Παντελή Περιβολάρη, «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης» σε κυκλοφορία

Ο Παντελής Περιβολάρης, δημοσιογράφος, επιστήμων του ελληνικού πολιτισμού, ιστορικός, συγγραφέας και υποψήφιος διδάκτορας διεθνών σχέσεων ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, που έχει τίτλο, «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης».

I ADELFOTITA ASIMENIAS anaptygma 3 page 0001

Πρόκειται για αστυνομικό μυθιστόρημα με καταιγιστική πλοκή, δράση και μυστήριο, την επιμέλεια του οποίου έχουν οι εκδόσεις Ωκεανός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στην αρχαία Ολυμπία, στο ιερό άλσος δίπλα στην επιτύμβια στήλη όπου φυλάσσεται η καρδιά του Πιέρ Ντε Κουμπερτέν κείτεται ένα πτώμα που το συνοδεύει ένα ανεξήγητο μήνυμα. Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που λερώνει με το αίμα του τη μαρμάρινη στήλη;  Ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητρίου και η Ταξίαρχος της αστυνομίας Βασιλική Βουνάτσου καλούνται ο καθένας από τη δική του υπηρεσία να εξιχνιάσουν το μυστηριώδη φόνο. Οι δύο μαζί ξεκινούν την έρευνα… Μία επικίνδυνη αποστολή αρχίζει, μία έρευνα που πάει η βαθιά μέσα στο χρόνο με αποκορύφωμα τον αφανισμό των εβραίων της Θεσσαλονίκης πού βρίσκεται ο θησαυρός των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Σε τι συνίσταται αυτός ο αμύθητος θησαυρός στο κυνήγι του οποίου μπλέκονται Ναΐτες Ιππότες η αίρεση των Καθαρών και μυστικές ναζιστικές σέχτες.

Ο Παντελής Περιβολάρης δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η έκδοση του πρώτου μου μυθιστορήματος και μάλιστα εν μέσω του προεκλογικού μου αγώνα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου. Θέλω να ευχαριστήσω την εκδότριά μου Ελένη Κεκροπούλου που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο κείμενό μου και τη σύζυγό μου, Αφροδίτη (Βίκυ) Καραγκίτση πρώτη αναγνώστρια και πρώτη επιμελήτρια του κειμένου.

Ευελπιστώ ότι οι αναγνώστες που θα τιμήσουν το βιβλίο αυτό θα απολαύσουν ένα μαγευτικό, αλλά και αγωνιώδες ταξίδι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, αλλά και σε διάφορες ιστορικές περιόδους».

Η προπώληση του βιβλίου ξεκίνησε από το επίσημο site των εκδόσεων Ωκεανός, https://oceanosbooks.gr/ και στις επόμενες ημέρες σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

 

Προηγούμενο άρθροΠλατύ : Πωλείται οργανωμένη και πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση εστίασης στον πεζόδρομο
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας – Ενημέρωση προς τους βουλευτές