Εκδήλωση ΔΕΕΠ Ημαθίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις ευλογίες του  Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Οικονομικών μίλησε στους παρευρισκόμενους για την σπουδαία πορεία της χώρας μας στον οικονομικό τομέα τα τελευταία χρόνια, την στήριξη που δόθηκε στην κοινωνία κατά την διάρκεια της υγειονομική και της ενεργειακής κρίσης, την προσπάθεια της αμυντικής θωράκισης της χώρας, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται το επόμενο διάστημα, εκφράζοντας την πεποίθηση πως μετά τις εκλογές θα υπάρξει εκ νέου αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαιρετισμό απεύθηναν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές κ.κ. Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ενώ ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Σταύρος Γιανναβαρτζής στο λόγο του, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στους στόχους και την πορεία των κομματικών οργανώσεων στο νομό, τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία όλων στην εκδήλωση, καλώντας τους σε συστράτευση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση την  οποία χαρακτήρισε καθοριστική για το μέλλον της χώρας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας απέμεινε τιμητική πλακέτα της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας στη μνήμη του πρόσφατα χαμένου Νίκου Τάκη , Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρεια, στη γυναίκα του κ. Ρούλα  Χαριτάκη.

Κατά την επίσκεψη  του ο Υπουργός Οικονομικών είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ παρευρέθηκε σε συσκέψεις, στο Επιμελητήριο Ημαθίας με τον Πρόεδρο  κ. Γιώργο Μπίκα, τους αντιπροέδρους κ.κ.  Στέφανο Αποστολίδη, Τάσο Γιάγκογλου , τους  προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας κ. Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου, κ. Άγγελο Κάλλη, κ. Γιώργο Δημητριάδη και στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τους δημάρχους Κώστα Βοργατζίδη, Νικόλα Καρανικόλα , Παναγιώτη Γκυρίνη, και τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Η Μάκη Ισαακίδη.

ΔΕΕΠ Ημαθίας 9

ΔΕΕΠ Ημαθίας 1 ΔΕΕΠ Ημαθίας 6

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Π. Μαντά για νέο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Καλαμάτας
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα στα μπλόκα στων αγροτών στην Πέλλα