ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 277 επιβαίνοντες έχουν ταυτοποιηθεί στο λιμάνι της Κέρκυρας – 11 άτομα φέρονται ως αγνοούμενοι

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Τουλάχιστον 277 επιβαίνοντες έχουν ταυτοποιηθεί στο λιμάνι της Κέρκυρας – 11 άτομα φέρονται ως αγνοούμενοι

Η εταιρία Grimaldi Group αναφέρει ότι το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ξέσπασε φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia τύπου ro-pax ενώ βρισκόταν 10 μίλια από τα βόρεια του νησιού της Κέρκυρας. Στις 4.12 (τοπική ώρα) ο καπετάνιος του πλοίου επικοινώνησε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και μας πληροφόρησε ότι ξέσπασε φωτιά στο κατάστρωμα 3.

Αμέσως το πλήρωμα έσπευσε να σβήσει τη φωτιά με τον εξοπλισμό του πλοίου. Εν τω μεταξύ, ο καπετάνιος και ο επικεφαλής του πληρώματος μέσω της «ομάδας επείγουσας αντιμετώπισης» ενημέρωσε για το περιστατικό τις αρμόδιες Ιταλικές και Ελληνικές αρχές και πήρε όλα τα αναγκαία μέτρα να διαχειριστεί το ατύχημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Πυροσβεστική συμβάλλει στην κατάσβεση με δικές της δυνάμεις.

 ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: 18 Φεβρουαρίου 2022, η Ελλάδα γίνεται πανηγυρικά δεκτή στο ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΚυκλοφόρησε από τις εκδόσεις GEMA το μυθιστόρημα της Veronique Ovalde “Κανένας δεν φοβάται εκείνους που χαμογελούν”