ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη: «Ζεσταίνεται» η αγοραστική κίνηση – Σε αύξηση τζίρου προσβλέπουν οι έμποροι

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Θεσσαλονίκη: «Ζεσταίνεται» η αγοραστική κίνηση – Σε αύξηση τζίρου προσβλέπουν οι έμποροι

Λαμπάδες, τσουρέκια, σοκολατένια αβγά, κρέατα και δώρα για νονές και βαφτιστήρια βρίσκονται ψηλά στην «ατζέντα» των πασχαλινών αγορών και στη Θεσσαλονίκη. Η κίνηση στα καταστήματα «ζεσταίνεται» σταδιακά με τον εμπορικό κόσμο να αισιοδοξεί πως τα επόμενα 24ωρα θα αυξηθεί ο πασχαλινός τζίρος. Αρκετοί οι καταναλωτές και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, κοιτάζουν τις βιτρίνες και κάνουν έρευνα αγοράς για το πασχαλινό τραπέζι, ενώ οι έμποροι -από την πλευρά τους – ελπίζουν πως έως το Μεγάλο Σάββατο, με την εισροή των δώρων και των επιδομάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς, θα γεμίσουν τα ταμεία τους.

Με τιμές σε αρνιά και κατσίκια που ξεκινούν από τα 9,99 ευρώ και φτάνουν τα 15 ευρώ επιχειρούν οι κρεοπώλες στο Καπάνι να «δελεάσουν» τους κατοίκους προκειμένου να προμηθευτούν τα κρέατα για τη σούβλα του Πάσχα. Οι περισσότεροι καταναλωτές στο Καπάνι και στα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης επιδίδονται σε «σαφάρι» τιμών προκειμένου να εντοπίσουν το καλύτερο και οικονομικότερο σε κρέας, οπωροκηπευτικά, αλλά και στα αβγά, άσπρα ή κόκκινα βαμμένα.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Καρυπίδου / ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μοναδικό στη Μεσόγειο δασόκτημα με 60.000 αγριελιές στη Βόλβη. Η άγρια ομορφιά που σου βγάζει δύσκολα το… λάδι!
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστιο Αυγό στο Ναύπλιο