ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη – Θ. Καράογλου: Αμέριστη στήριξη του ΥΜΑΘ στο ΚΘΒΕ

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Θ. Καράογλου: Αμέριστη στήριξη του ΥΜΑΘ στο ΚΘΒΕ

Την αμέριστη στήριξή του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, εξέφρασε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, μετά τη συνάντηση που είχε στο Βασιλικό Θέατρο, με τη διοίκηση του ΚΘΒΕ. Κατά τη συζήτηση, που διήρκησε περίπου 45 λεπτά, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με πολλούς φορείς, τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων υποδομής και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων αλλά και η κοινή πρόθεση να ανοιχτεί το ΚΘΒΕ σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

«Συζητήσαμε για το πώς το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα γίνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Να κάνει περιοδείες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ώστε οι καλές, ποιοτικές παραστάσεις του Κρατικού να γίνουν κτήμα όλων των συμπατριωτών μας από τον ακριτικό Έβρο ως την ακριτική Φλώρινα», τόνισε ο κ. Καράογλου. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια συνεργασίας και υπογράμμισε την πρόθεση του Υπουργείου να στηρίξει το ΚΘΒΕ «και υλικά και ηθικά και οργανωτικά».

KIOY Θεόδωρος Καράογλου, υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, πρόεδρος του ΚΘΒΕ Νίκος Κολοβός, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις της Φ. Γεννηματά και του Β. Κικίλια
Επόμενο άρθροΟ Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου τύπου