ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – Πλατύ: Έκλεισε η σιδηροδρομική γραμμή για Θεσσαλονίκη. Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες – βίντεο – φωτο

Δείτε Πλάνα στο βίντεο:

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπεσε στη Θεσσαλονίκη έκλεισε η σιδηροδρομική γραμμή από το Πλατύ προς Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τα δρομολόγια που έρχονται από Αθήνα σταματούν στο Πλατύ και από κει με λεωφορεία που έχει μισθώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες προωθούνται στην συμπρωτεύουσα. Μεγάλες οι καθυστερήσεις και τεράστια η ταλαιπωρία των επιβατών λόγω αυτού του συμβάντος.  Όλα τα δρομολόγια έχουν μεγάλες καθυστερήσεις ενώ με μεγάλη καθυστέρηση εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού.

Η αμαξοστοιχία Intercity 56 Αθήνα – Θεσσαλονίκη σταμάτησε στο Πλατύ όπου από κει οι επιβάτες προωθήθηκαν με λεωφορεία του ΟΣΕ στην συμπρωτεύουσα. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας Intercity 61 μεταφέρθηκαν με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Πλατύ όπου από κει θα επιβιβαστούν την αμαξοστοιχία που θα συνεχίσει το δρομολόγιο της για Αθήνα με μεγάλη καθυστέρηση. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ για την επαναλειτουργία της γραμμής και ομαλοποίηση των δρομολογίων, ενώ καλό θα είναι οι επιβάτες να επικοινωνούν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ώρα πραγματοποίησης των δρομολογίων.

Φωτο: