ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αναπτυξιακή ευκαιρία και προστασία του περιβάλλοντος το νέο «Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα»

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Αναπτυξιακή ευκαιρία και προστασία του περιβάλλοντος το νέο «Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα» δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης.

National Plan for Energy and Climate to lead to investment boom in Greece, Minister Hatzidakis says

Tο νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πράσινης ανάπτυξης της χώρας μας, με πολλαπλά οφέλη σε πολλούς τομείς, πέραν της ενέργειας, παρέχοντας την ευκαιρία για μια επενδυτική έκρηξη, ταυτόχρονα με την προστασία του περιβάλλοντος, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ανοίγοντας την Ημερίδα «Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα» – Στόχοι και Προκλήσεις για το 2030 και το 2050» που πραγματοποιείται στο κεντρικό κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

A new National Plan for Energy and Climate is an integrated green development plan, with multiple benefits in several sectors, beyond energy, offering the opportunity for an investment boom, in parallel with protecting the environment, Kostis Hatzidakis, Environment and Energy Minister, said on Monday.ana-mpa/remoundos

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Γιάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Γεράσιμος Θωμάς, υφυπουργός Ενέργειας 

απε-μπε/Α.ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ