ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αγαθονήσι, η ζωή στο ακριτικό νησί μετά το καλοκαίρι

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Αγαθονήσι, η ζωή στο ακριτικό νησί μετά το καλοκαίρι

Στο διαφημιστικό φυλλάδιο που εκδίδει ο δήμος, το Αγαθονήσι αναφέρεται ως “Ο τελευταίος Ανέγγιχτος Παράδεισος στο Αιγαίο”. Αν και το νησί δεν συμπεριλαμβάνεται στους πολύ δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, οι τουρίστες που το επιλέγουν, ανήκουν σε αυτούς που ονομάζουμε “ενημερωμένους” γιατί ξέρουν τι περιμένουν να βρουν . Ήρεμη ζωή, φιλόξενοι κάτοικοι, υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικό λιμανάκι και τρία μικρά όμορφα χωριουδάκια. Το Μεγάλο Χωριό, το Μικρό Χωριό και το Καθολικό. Ο φωτογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), με την αμέριστη βοήθεια του οργανισμού iMEdD, ταξίδεψε στο ακριτικό νησί για να καταγράψει τις συνθήκες ζωής, όταν σβήνουν τα φώτα της τουριστικής περιόδου και οι επισκέπτες εγκαταλείπουν μαζικά αυτόν τον όμορφο προορισμό.

Παραγωγή - Video : Ευαγγελία Γραφάκου Συνεντεύξεις 

Φωτογραφία : Γιάννης Κολεσίδης 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ε. Γραφάκου/ Γ. Κολεσίδης
Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Θαυμαστό το ετήσιο Καππαδοκικό γλέντι του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασσός» – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κ. Μητσοτάκης: «Οι δικοί μας “αρμοί” είναι η ελευθερία, ο κοινοβουλευτισμός και το κράτος Δικαίου»