ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & το ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Ευχαριστήριο προς Αστέρα Αλεξάνδρειας & Βασίλη Μάντζαρη

Το ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & το ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

    

τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Πόλυ Χουρσουζίδη και το μέλος του ΔΣ κα Αφροδίτη Μαυρίδου για την προσφορά χρηματικού ποσού στο σχολείο μας που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της Ακαδημίας από την πώληση παιδικού βιβλίου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Μάντζαρη, για την πρωτοβουλία του να διαθέσει τα έσοδα από την πώληση του πολύ όμορφου παιδικού βιβλίου του με τίτλο: «Έι παιχταρά, παίζουμε καμιά πασίτσα;» στο σχολείο μας.

 Η προσφορά αυτή αποδεικνύει ότι η ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αναγνωρίζει την κοινωνική της ευθύνη και στέκεται αρωγός στην πολιτεία και τον συνάνθρωπο. Η δωρεά έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειές μας για ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του σχολείου μας και ταυτόχρονα το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα χρήματα από τη δωρεά σας θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για τις ανάγκες των μαθητών μας, η εξασφάλιση του οποίου ενισχύει σημαντικά το έργο μας. Από την άλλη μεριά, η αγάπη των μαθητών μας για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και η κοινωνική προσφορά της τοπικής αθλητικής οικογένειας αφήνει έντονα το στίγμα της.

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που επιδείξατε και ευχόμαστε στον ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ πάντα νίκες και πρωταθλήματα!

ειδικ σχολ αλεξ αστερ αλεξ ειδικ σχολ αλεξ αστερ αλεξ1

Προηγούμενο άρθροΠώς επιχειρούν τα «γκρίζα γεράκια» του Αιγαίου (video)
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 4 Μαρτίου – Σημαντικά γεγονότα