Εγκρίθηκε η υπαγωγή της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. σε διαδικασία εξυγίανσης

Το αίτημα που κατατέθηκε από την Μαρινόπουλος ΑΕ την Τρίτη 28 Ιουνίου για την υπαγωγή της σε διαδικασία εξυγίανσης, ενέκρινε σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Μαρινόπουλος «ευχαριστεί τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους τόσο κατά τη σημερινή συνεδρίαση αλλά και σε όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύει η εταιρεία».

Παράλληλα, η εταιρεία εκφράζει την «βαθιά εκτίμησή της» προς το σημαντικό ποσοστό του 45% των προμηθευτών της, οι οποίοι δήλωσαν τη συναίνεσή τους για τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η συγκεκριμένη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών είναι σημαντική για τη διασφάλιση της μελλοντικής μας λειτουργίας, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και τη ρύθμιση των οφειλών προς τους προμηθευτές.

Η έγκριση της υπαγωγής της Μαρινόπουλος σε διαδικασία εξυγίανσης δίνει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο στην εταιρεία ώστε το επόμενο διάστημα να καταφέρει, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη λύση».

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο. Eπαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και 24ωρη απεργία την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΤακτοποίηση αγροτικών ζητημάτων