Δράσεις του Φιλίππου Μελίκης

Παράλληλα με τις άλλες δράσεις, προχωράει το πλάνο των ακαδημιών του Φιλίππου Μελίκης για τη νέα σεζόν:

 1)Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην ενωσιακό προπονητή Αντώνη Λυμούση που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την επόμενες μέρες θα γίνει συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστεί όλο το τιμ των προπονητών των ακαδημιών καθώς και το πλάνο λειτουργίας της.

 Υπεύθυνος ακαδημιών εκ μέρους της διοίκησης του Φιλίππου, είναι ο Γιώργος Ντάμτσιος.

 Αντώνη Λυμούση, σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Φιλίππου !

(Στην εικόνα μπορείτε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του νέου μας τεχνικού διευθυντή.)

2.Το τιτάνιο έργο της βελτίωσης του γηπέδου Μελίκης ώστε να είναι ικανό να φιλοξενεί αγώνες του Φιλίππου, προχωράει με ταχείς ρυθμούς.

Το πλάνο της διοίκησης Καλαϊτζίδη όπως παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου πριν από ένα μήνα περίπου, προχωράει κανονικά παρά τις αρχικές αντιξοότητες.

 Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι στόχοι της διοίκησης ήταν η βελτίωση των γηπέδων, η ενίσχυση των ακαδημιών και των τμημάτων ακροβατικής γυμναστικής, η κοινωνική προσφορά του Φιλίππου στον τόπο και ΤΕΛΟΣ η δημιουργία ανταγωνιστής ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

 *Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα του συλλόγου στο facebook το διοικητικό στέλεχος Βασίλης Ντάμτσιος παρουσιάζει και εξηγεί τις παρεμβάσεις που έγιναν για πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες στο γήπεδο.

3.Και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Φίλιππο!

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του υψηλόσωμου, γεννημένου το 1996, κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ.Μαρινας.

Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό Λουτρού από όπου κατάγεται και στην θύελλα Σταυρού.

Δημήτρη σε καλοσωρίζουμε!

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστίες στα πληρώματα των πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Επόμενο άρθροΠάνω από 200.000 οι χθεσινοί έλεγχοι σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την πανδημία-Βεβαίωση 285 παραβάσεων και επιβολή προστίμων ύψους 135.350 ευρώ