Δόξα Λιανοβεργίου: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Αδαμίδης.

Η νέα διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αδαμίδη ως νέο προπονητή στο τιμόνι της ομάδας.

O 42χρονος τεχνικός από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης, κατέχει πλούσια θητεία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας. Την περσινή σεζόν υπηρέτησε τον πάγκο της Ακαδημίας Ν. Χαλκηδόνας. Διατέλεσε μάλιστα παίκτης (2005-2007) αλλά και προπονητής (2011-2012) του Εθνικού Κλειδίου. Κορυφαίες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα οι συμμετοχές του με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης (1995-1997) και του Ολυμπιακού Βόλου (2000-2001).

Ο Δημήτρης Αδαμίδης στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα έπαιξε σε Δόξα Αδένδρου, Αναγέννηση Χαλκηδόνας, Άρη Θεσσαλονίκης, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΗΛΤΕΞ Λύκοι, Ολυμπιακό Βόλου, Μέγα Αλέξανδρο Βραχιάς, Εθνικό Κλειδίου και Εθνικό Μαλγάρων.

Ως προπονητής υπηρέτησε τους πάγκους των: Δόξας Αδένδρου, Εθνικού Κλειδίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου Βραχιάς, Εθνικού Μαλγάρων, Αναγέννησης Χαλκηδόνας, ΜΑΣ Αγχιάλου και Ακαδημίας Χαλκηδόνας.