Δημοτικό Σχολείο Μονοσπίτων- Χαρίεσσας εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας το Δ.Σ. Μονοσπίτων- Χαρίεσσας  στις 30 Νοεμβρίου 2023 διοργάνωσε σε συνεργασία με τα «Παιδιά της Άνοιξης» βιωματικές δράσεις και μουσικές μελωδίες γεμάτες αγάπη, αποδοχή, ενσυναίσθηση και σεβασμό.

Επιπλέον, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ζωγράφισαν για την αναπηρία πάνω σε υφασμάτινες τσάντες τις οποίες διέθεσαν τα «Παιδιά της Άνοιξης» και θα εκτεθούν προς πώληση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κ. Ευθυμία Γώτη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, ο κ. Νικόλαος Νικολαϊδης Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας και η κ. Ζωή Θανασιά Προϊσταμένη Προσωπικού Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ρένα Μουταφίδου εκπαιδευτικό Α/θμιας Εκπαίδευσης για τη συμβολή της στη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, καθώς και για το τραγούδι που έγραψε και μελοποίησε για τα «Παιδιά της Άνοιξης», το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που οργάνωσε την χορωδία και τον στολισμό του αύλειου χώρου, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας για τα εδέσματα, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την βοήθεια τους και τέλος την ομάδα των εκπαιδευτών των «Παιδιών της Άνοιξης» καθώς και τα ίδια τα παιδιά που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού.

Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας για την εκδήλωση να τραγουδήσει μαζί με τα παιδιά του σχολείου και τα «Παιδιά της Άνοιξης» το τραγούδι των «Παιδιών της Άνοιξης».

Δ.Σ. Μονοσπίτων Χαρίεσσας 44547 n Δ.Σ. Μονοσπίτων Χαρίεσσας 49343 n Δ.Σ. Μονοσπίτων Χαρίεσσας 7821 n Δ.Σ. Μονοσπίτων Χαρίεσσας 968 n

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠ/ΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ-ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 

Προηγούμενο άρθροYπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης στο 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Η ίδρυση Διεπαγγελματικής Μελιού, καθοριστική για την ενίσχυση της μελισσοκομίας
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 2 Δεκεμβρίου – Σημαντικά γεγονότα