Δήμος Αλεξάνδρειας: Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 16-09-2016  ημέρα  Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: 

Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας περί διάθεσης για χρήση του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού για την εξαιρετική ανάγκη της μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 Οπως είναι γνωστό, έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια του απαιτούμενου μηχανολογικού εξοπλισμού για τη μεταφορά των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας, έχουν εκδοθεί η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους και έχει παραδοθεί ο ως άνω εξοπλισμός στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το άρθρο 2 της από 09.12.2011 προγραμματικής σύμβασης.  Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι ο ως άνω εξοπλισμός πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα από τη Δ/νση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου, επειδή έχει εξαντληθεί το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης με τίτλο «Μεταφορά απορριμμάτων Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2016» (αν και δεν έχει λήξει η ημερομηνία ισχύος της, ήτοι 19.09.2016). Ως εκ τούτου, ο ιδιώτης εργολάβος δε νομιμοποιείται να συνεχίσει να μεταφορτώνει και να μεταφέρει τα ΑΣΑ του Δήμου μας.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΟι Εισαγγελείς Διαφθοράς στο σπίτι του Γ. Στουρνάρα στο πλαίσιο έρευνας ενδεχόμενης εμπλοκής της εταιρίας της συζύγου του σε διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα δωρεάν επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους με την υποστήριξη της Παπαστράτος