Δημ. Αμφιθέατρο Πλατέος: ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ…η σύνταξη. Πολύ γέλιο και μοναδικές ερμηνείες – (Βίντεο-φωτό)

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο Πλατέος και με εξαιρετική επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου η θεατρική παράσταση «ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ…η σύνταξη» από το Τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας θίασος «Σκηνοβάτες» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Το μοναδικό έργο της Μαρίας Κίτρα σε σκηνοθεσία της Χρύσας Αντωνίου ενθουσίασε, διασκέδασε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε με τις ξεκαρδιστικές ατάκες, το άφθονο χιούμορ, την άψογη και σχεδόν επαγγελματική σκηνική παρουσία, το εντυπωσιακό σκηνικό και τις ξεχωριστές ερμηνείες.

Ο Θίασος «Σκηνοβάτες» με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς αλλά και αγάπης για το θέατρο, ασχολούνται εθελοντικά, προετοιμάζονται πυρετωδώς για κάθε έργο και ανταμείβονται μονάχα με την παρουσία και το δυνατό χειροκρότημα των θεατών. Η σκηνική τους παρουσία ήταν άψογη, το σκηνικό εντυπωσιακό και οι ερμηνείες των ηθοποιών εξαιρετικές.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και αύριο Κυριακή 11-3-2018 στις 17:30 & 20:00 μ.μ με τα εισιτήρια όμως να έχουν βγει sold out. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, γίνονται προσπάθειες μαζί με τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας να οριστεί και νέα ημερομηνία. 

Λίγα λόγια για το έργο…

Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων….Ο Γιώργος είναι άνεργος και παντρεμένος με τη Μαρία. Έχουν μια κόρη τη Λίτσα…Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστάνε ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα για το απλήρωτο στεγαστικό τους δάνειο. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του Κώστα και η Μαρία τη μητέρα της Κούλα ώστε να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. ΚΑΝΕΙΣ όμως από τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο…. Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους. Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Ένα πρόσωπο έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά…Στην ιστορία εμπλέκονται ο καρδιολόγος κύριος Αντρέας Καρδούλας, η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού η Χριστίνα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, η Τούλα και η κυρία Χρεωστίδου…..!!!!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από την παράσταση παρακάτω:

Δείτε το βίντεο:

Φώτο: