Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου, στη Ραφήνα για τον εορτασμό των Θεοφανείων όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των Υδάτων. Στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σήμερα, είναι μια λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία μας. Μια μέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς, καθώς, γιορτάζουμε την βάφτιση του Θεανθρώπου και την αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος. Είναι μια μέρα φώτισης, μια μέρα ελπίδας, μια μέρα χαράς.

 Και, καθώς είμαστε στις πρώτες μέρες του 2019 εύχομαι πραγματικά μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

 Και να είναι η χρονιά εκείνη την οποία θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας.

 Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

 Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, μιλήσατε πριν λίγο για μια φωτεινή χρονιά. Έχετε, όμως, ήδη αναφερθεί στο ενδεχόμενο, στα σενάρια περί επιχειρούμενης θεσμικής εκτροπής από πλευράς της κυβέρνησης.

 Κ. Μητσοτάκης: Είναι μια φωτεινή χρονιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Να είναι μια φωτεινή χρονιά διότι η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

 Δημοσιογράφος: Πρόεδρε, ένα σχόλιο και για τον Π. Καμμένο και τα αλλεπάλληλα tweets που έκανε χθες το βράδυ.

Κ. Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους.

Προηγούμενο άρθροΦώφη Γεννηματά από Πειραιά: Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλυτέρα
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ