Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

Γραμμή Αρβανίτη υιοθετούν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και στο εθνικό Κοινοβούλιο. Αφού πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια δυσφήμισης της χώρας πανευρωπαϊκά, ενορχηστρώνοντας, συγγράφοντας και στηρίζοντας το κατάπτυστο ψήφισμα κατά της χώρας μας, που οδηγεί στον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών πόρων, σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την έξτρα χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Δεν υπερψήφισαν τους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων, την ενίσχυση των αγροτών, τα προγράμματα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλα προγράμματα όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα. Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και ρεαλιστικών αντιπροτάσεων, αγωνίζονται με κάθε τρόπο, εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και τη χρηματοδότηση της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Έφυγε από την ζωή η Φωτεινή (Φωτίκα) Τσαπαρίδου
Επόμενο άρθροΔήλωση Παύλου Χρηστίδη, Βουλευτή Νοτ. Τομέα Αθηνών & υπεύθυνου Μεταναστευτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για το τραγικό ναυάγιο στη Χίο