Δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένας Παπαδοπούλου για τις εξελίξεις σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη στάση του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα

Μανταλένα Παπαδοπούλου Mantalena

«Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελούν ηχηρή δικαίωση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος πρώτος αποκάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο, παρά τις αγωγές, τις απειλές και τις συκοφαντίες που δέχθηκε από τους εμπλεκόμενους και σήμερα υπόδικους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για τη διαφάνεια και την κάθαρση στο δημόσιο βίο.

Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι όποιος κάνει χρήση της θεσμικής θέσης που κατέχει προκειμένου να εκβιάσει την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη, θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Ανοίγοντας τους λογαριασμούς των sites, η Δικαιοσύνη θα απαντήσει και στα ερωτήματα που θέτει η Νέα Δημοκρατία, αφού δεν ενημερώθηκε από τον κ. Θεοδωρικάκο…».

Προηγούμενο άρθροΘανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κατερίνη με θύμα 7χρονο προσφυγόπουλο
Επόμενο άρθροΑθήνα: Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ για τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ