Δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για την χωρίς ίχνος αυτοκριτικής συνέντευξη Σημίτη

Μανταλένα Παπαδοπούλου Mantalena

«Στην περίπτωση του κ. Σημίτη ισχύει η ρήση: «Κοίτα ποιος μιλάει και εμφανίζεται και ως τιμητής»! Μια τραγική φιγούρα για τη χώρα, ο αρχιερέας της διαπλοκής, που μετά από 13 χρόνια αναλώθηκε σε φθηνές δικαιολογίες και για τις αναρίθμητες λογιστικές αλχημείες της κυβέρνησής του σε βάρος της χώρας και για τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που έκαναν οι δικοί του υπουργοί και οι άνθρωποι της αυλής του, όπως ο κ. Τσουκάτος.

Ο κ. Σημίτης δεν είδε ποτέ τις σκανδαλώδεις συμβάσεις που υπέγραφαν οι υπουργοί του επί των ημερών του, και για τα εξοπλιστικά και για τις θηριώδεις προμήθειες του δημοσίου. Δεν αντιλήφθηκε ποτέ την παντελή έλλειψη διαφάνειας και απουσίας ελέγχου, προφανώς γιατί ο ίδιος ήταν ο εντολέας και ο ηθικός αυτουργός της αδιαφάνειας. Και δεν κατάφερε να κρύψει – αναμενόμενο – ότι ενοχλήθηκε σφόδρα με τη σύσταση Προανακριτικής επιτροπής για δικούς του υπουργούς, όπως ήταν ο κ. Παπαντωνίου.

Όμως, οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται και πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια για τα σκάνδαλα και τις υποθέσεις διαφθοράς που συνέβαλαν στη δημιουργία των ελλειμμάτων και οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ ακριβώς γι’ αυτό: για να μη μείνουν ατιμώρητοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σκανδάλων».

Προηγούμενο άρθροΝ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Εθνικό Σύστημα Υγείας, μια σοβαρή υπόθεση
Επόμενο άρθροΣωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ: Ασημένιο μετάλλιο για τον Νικήτα Λαυρεντίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ!