Δηλώσεις του αρχηγού Φίλιππου Βέροιας Volleyball σε Metropolis 95.5 για Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015

Ο αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Κώστας Προύσαλης, άλλοτε ηγέτης του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αποβολή του Γηραιού από την Volleyleague.

«Η κλήρωση έγινε δυστυχώς χωρίς τον Ηρακλή. Είναι μία δυσάρεστη μέρα για τον αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ. Σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών δεν το δημιούργησε αυτή η διοίκηση, αλλά απ’ ότι είδαμε δεν μπόρεσε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Ήταν γνωστά όλα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθούσαν με ενέσεις και φέτος έσκασε» είπε αρχικά, ενώ για τις δηλώσεις του υποψήφιου επενδυτή ο πολύπειρος πασαδόρος του Φίλιππου Βέροιας συμπλήρωσε:

«Καλό είναι πριν ανοίξουμε το στόμα μας να προσέχουμε τι λέμε. Το λογικό είναι ότι χάσαμε τα λεφτά μας, τα δεδουλευμένα. Θα πάμε όλα τα παιδιά σε δικηγόρο. Οι αθλητές έχουν μικρή ευθύνη σε αυτό που έγινε. Κανένας αθλητής δεν θα αρνηθεί διακανονισμό, από το να μην πάρει τα λεφτά του. Το λογικό είναι αυτό. Απ’ ότι έμαθα όσοι μείνουν τώρα άνεργοι, θα μείνουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Μόνο ο ΠΑΟΚ και η Βέροια ψήφισαν υπέρ για να μπορούν να βρουν ομάδα. Θεωρώ ότι είναι τελειωμένο. Είναι ντροπή».