Δικαίωση στο CAS για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Στο κενό η απόφαση της ΕΠΟ για υποβιβασμό στο τοπικό. Έτοιμοι για αγωγές οι άνθρωποι της ομάδος

Δικαίωση στο CAS για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Στο κενό η απόφαση της ΕΠΟ για υποβιβασμό στο τοπικό.

Έτοιμοι για αγωγές οι άνθρωποι της ομάδος

 Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) με απόφαση του που εκδόθηκε πριν από λίγο καιρό δικαιώνει το Αθλητικό Σωματείο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων σχετικά με την υπόθεση υποβιβασμού της ομάδος στη Α’ Ερασιτεχνική το 2022.

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης δεν επικύρωσε την τελική βαθμολογία της ΕΠΟ, που  ανέτρεψε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων,  η οποία με ψήφους 3-0 επικύρωσε το παιχνίδι της Λευκίμμης με το Μακεδονικό που διεξήχθη στο γήπεδο των Φαιάκων, υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 3-0,  για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα σε ένα σκεπτικό 40 σελίδων αιτιολογεί την απόφαση αυτή ενώ υπάρχει και ο σχετικός πίνακας της τελικής βαθμολογίας που έπρεπε να ισχύσει. Η απόφαση αυτή χαροποίησε τους ανθρώπους της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου οι οποίοι έστω και μετά από μεγάλο διάστημα δικαιώθηκαν για όλα όσα υποστήριξαν το διάστημα εκείνο.

  Είναι αλήθεια ότι η απόφαση αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία σε ένα παιχνίδι , να πάρει ο νικητής τρεις βαθμούς, και ο… ηττημένος τρεις βαθμούς!!! Δεν  έχει ξαναγίνει αυτό   στο ποδόσφαιρο , αυτό είναι και το παράδοξο της όλης  υπόθεσης . Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ένδικα μέσα ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί ο σύλλογος.

 Άξιο αναφοράς ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έστειλε συμπληρωματική αναφορά στο CAS στην οποία διευκρινίζει ότι η ΕΠΟ δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποια σχετική ενέργεια, ενώ ο Σύλλογος της Ημαθίας επικοινωσε και με την ΕΠΣ Ημαθίας γνωστοποιώντας την απόφαση του CAS. Όλα πλέον θα ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης η οποία και θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον Σύλλογο.

 

 Ο τελικός πίνακας της βαθμολογίας όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του πνεύμονα βελτιώνει σημαντικά τη μακροπρόθεσμη επιβίωση των ασθενών
Επόμενο άρθροΕκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας