Διαμαρτυρία του ΑΟ Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για την απαράδεκτη απόφαση της  εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και του προέδρου της κ. Μπαλτάκου. Γράψατε μαύρη ιστορία με την οποία θα γελάει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, όταν στο ίδιο παιχνίδι δόθηκαν 3 βαθμοί στο νικητή και 3 στον ηττημένο!!!

Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε με πολιτικά κριτήρια (επικράτησε ο δυνατός έναντι του ποδοσφαίρου). Μια “εύκολη” απόφαση από το CAS, σύμφωνα με την οποία η βαθμολογία έπρεπε να μείνει ως έχει, εσείς την ακυρώσατε, την αγνοήσατε για να “βολέψετε” τις ομάδες που θέλατε ολοφάνερα να βοηθήσετε. ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για άλλη μια φορά και σε σας κ. Μπαλτάκο ,που σε μένα προσωπικά (Παπαδόπουλο Δημήτριο) σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με διαβεβαιώσατε πως η βαθμολογία δεν αλλάζει μετά τη διευκρινιστική απάντηση που δόθηκε από το CAS.

-Τι άλλαξε, κύριε Πρόεδρε, από την Παρασκευή ως την Τρίτη;

Μετά από όλα αυτά, αποχωρούμε σαν σύλλογος κι εγώ προσωπικά από το ποδόσφαιρο. Τολμώ να πω πως σας απεχθάνομαι…53 χρόνια μετά την παρουσία μου στο ποδόσφαιρο νιώθω πως ίσως γλιτώσω ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά με την απομάκρυνσή  μου.

Θέλω, καταλήγοντας ,να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη στήριξη και τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ :1) Είστε οι μόνοι που καταφέρατε να τετραγωνίσετε τον κύκλο, καθώς σώθηκε η Λευκίμμη, ανέβηκε ο Μακεδονικός και αναμένουμε και την άνοδο της Κοζάνης!!!!

Υ.Γ: 2) Δυστυχώς για σας, στις 15:43 ήρθε e-mail από το CAS με μια ξεκάθαρη διευκρίνηση που ουσιαστικά ανατρέπει την πράξη σας ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Υ.Γ: 3) Συγχαρητήρια για το σεβασμό που δείξατε στην απόφαση του CAS , αψηφώντας την!

Υ.Γ: 4) Αποχωρούμε, αλλά  θα το φτάσουμε μέχρι τέλους!

Με εκτίμηση,

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ.

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό Δελτίο του τελευταίου 24ωρου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής