Διαμαντής Γκολιδάκης: Στηρίζει Τσίπρα ο Ερντογάν;

Μετά τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος καλεί τους Έλληνες να μην ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Τούρκος πρόεδρος μέσα στον πανικό του από την συνεχιζόμενη αύξηση της ισχύος της Ελλάδας, υπερέβη τα εσκαμμένα, προσπαθώντας να παρέμβει στα εσωτερικά ζητήματα μας και μάλιστα στο σκληρό πυρήνα αυτών, στη δημοκρατική εκλογική διαδικασία, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν έτερες πολιτικές δυνάμεις και όχι Νέα Δημοκρατία. Με ποιους άραγε θα αισθανόταν άνετα ο κ. Ερντογάν;

Μήπως με αυτούς που εκφράζονται από τις κατάπτυστες δηλώσεις ότι η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός, ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και ότι δεν χρειάζονται εξοπλισμοί, αφού θα το ρισκάρουμε σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία; Δεν είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που προέβησαν σε αυτές τις δηλώσεις και μερίδα στελεχών του διαμαρτυρήθηκε περίπου όσο και ο ίδιος για την ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Κογκρέσο;

Ποιον θα επιθυμούσε να ψηφίσει ο Τούρκος πρόεδρος αν είχε δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα; Μήπως τον κ. Τσίπρα; Είμαι σίγουρος ότι ούτε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήθελε κάτι τέτοιο και για αυτό οφείλει να καταδικάσει την απροκάλυπτη παρέμβαση του κ. Ερντογάν, όπως το ίδιο πρέπει να πράξουν και όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στα σοβαρά εθνικά θέματα η εθνική γραμμή οφείλει να είναι κοινή και αδιαίρετη. Ένα είναι βέβαιο, ότι ο ελληνικός λαός αντιλαμβανόμενος την υπεύθυνη εθνική προσπάθεια που γίνεται με την ισχυροποίηση της χώρας μας στα διεθνή φόρα και την εξοπλιστική μας θωράκιση, θα χαλάσει τα σχέδια του Τούρκου προέδρου και δεν θα αφήσει τη χώρα να μπει σε περιπέτειες. Δυστυχώς για εσάς κ. Ερντογάν, οι Έλληνες δεν θα σας κάνουν τη χάρη».

Προηγούμενο άρθροΟ Κων. Μπούμπας στην Αλιστράτη Σερρών για τα 109 χρόνια από την απελευθέρωση της
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ: “Τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων. Προς τι λοιπόν η αγωνία;”