Δεν βαριούνται να …ρίχνουν κάθε εβδομάδα τον Μητσοτάκη; – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Προκάλεσαν πολύ γέλιο τα δυο πρωτοσέλιδα «Αυγής», στη «Δημοκρατίας», με τα οποία ουσιαστικά προανήγγειλαν πάλι την πτώση του Μητσοτάκη. Άφησαν για λίγο την Όλγα να περιμένει την πρωθυπουργοποίησή της και βγήκαν στην επανάσταση περιμένοντας τον θόρυβο της πτώσης του Μητσοτάκη.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Αυτή τη φορά η πτώση του Μητσοτάκη δρομολογήθηκε μέσω… Λάρισας, όπου ο εκδότης της Εστίας παρουσίασε ένα βιβλίο του γα τον Καραμανλή κι αποκάλυψε ότι του είχε πει: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες».

Ε, έγινε ο κακός χαμός. Ο Καραμανλής πρωτοσέλιδο στην  «Αυγή», στη «Δημοκρατία» και οι αλαλαγμοί κορυφώθηκαν στο social media του ΣΥΡΙΖΑ για την βέβαιη πτώση Μητσοτάκη.

Μα ούτε τώρα έγινε θαύμα για να πέσει ο Μητσοτάκης. Σε σημείο που ν’ αναρωτιέται κάποιος, πώς στα κομμάτια δεν βαριούνται κάθε λίγο και λιγάκι να πανηγυρίζουν την πτώση του και μετά να χύνουν μαύρα δάκρυα επειδή δεν έγινε;

Σκέφτομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι αυθυποβάλλονται. Νομίζουν ότι οι ευσεβείς τους πόθοι είναι πραγματικότητα κι όταν διαψεύδονται, είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αμετροεπείς κι ανερμάτιστοι, θεωρούν ότι αν πετάξουν μια κουταμάρα –που για τους ίδιους, φυσικά, δεν είναι τέτοια- και τη διανθίσουν με φράσεις περί …έγκυρων πληροφοριών, πηγών, κύκλων και τετραγώνων, θα καταρρεύσει ο Μητσοτάκης!

Τις τελευταίες ημέρες , πέραν της ανοησίας με τον Καραμανλή που… έκανε ένα νεύμα …όλο νόημα και κάποιοι έκαναν πρωτοσέλιδα, ότι… ρίχνει τον Μητσοτάκη, έχουμε τον πρωθυπουργό …εγκαλούμενο ως … κατάσκοπο για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές του 2015. Άρα, πρέπει να πέσει!

Έχει κι άλλο: Ο Μητσοτάκης… παρακολούθησε τον Τσίπρα στο κότερο της εφοπλιστίνας, τον έβγαλε φωτογραφία και τη… δημοσίευσε. Οσονούπω θα μας πούνε κι ότι τον επιβίβασε βιαίως. Για όλα αυτά, πρέπει να πέσει!

Έχει κι άλλο: Στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ένας πολίτης τότε (Πιερρακάκης) διέσωσε μέσω του ….Predator, την οικογένειά του… που είχε πέσει στη θάλασσα, μαζί με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους. Δηλαδή, βρήκε την οικογένειά του, ειδοποίησε το λιμενικό, το οποίο με αριστοτεχνικούς ελιγμούς σκάφους του μέσα από κεφάλια και σώματα ανθρώπων, πλησίασε και διέσωσε την οικογένειά του. Ε, να πέσει κι ο Πιερρακάκης κι ο Μητσοτάκης!

Έχει κι άλλο: Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε, λέει, την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και την Μαρίνα Πατούλη! Να… πέσει λοιπόν!

Για να μη πούμε για …τη Μαρία του Έβρου, τον …σκορπιό  και την … απανθρωπιά του Μητσοτάκη, να μη πούμε για τόσα και τόσα…

Αντιπολιτευτικές φαιδρότητες.  Χωρίς την παραμικρή απόδειξη…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2022
Επόμενο άρθροΠοια θα είναι η εξέλιξη της κακοκαιρίας σήμερα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.