Δ. Γκολιδάκης: Λειτούργημα επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες αστυνομικοί

Με κεντρικό ομιλητή τον ειδικό καρδιολόγο και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντή Γκολιδάκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο το εργασιακό στρες των αστυνομικών, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γκολιδάκης είπε ότι με χαρά δέχθηκε την πρόσκληση και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους προέδρους κ. Τσαϊρίδη και κ. Ψαρογιάννη, καθώς και τα μέλη των ενώσεων. Στην ομιλία του τόνισε ότι η διαφύλαξη του δημοκρατικού δικαιώματος της ασφάλειας των πολιτών, αποτελεί κορυφαίο αγαθό και καμία κοινωνία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί, εάν δεν δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας στην καθημερινότητα μας. «Γι’ αυτό, οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας, δεν θα ήταν υπερβολή να πω, ότι επιτελούν λειτούργημα», σημείωσε ο Διαμαντής Γκολιδάκης.

Η προσέλευση των αστυνομικών παρά την δύσκολη και «μάχιμη» για εκείνους ώρα, ήταν μαζική. Μετά την ομιλία, ακολούθησε συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Γκολιδάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με πολλούς αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση του καθήκοντος τους οι αστυνομικοί, από τον γενικό διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Μπουλούμπαση και από τους ανώτατους αξιωματικούς του Αστυνομικού Μεγάρου.

Παράλληλα, ο Δ. Γκολιδάκης συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς, που δίνουν καθημερινά την μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας, στους οποίους αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ως «ραχοκοκαλιά» της ΕΛΑΣ, ενώ τόνισε ότι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να είμαστε ασφαλείς. Ο κ. Γκολιδάκης δεσμεύτηκε ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό των αστυνομικών.

Προηγούμενο άρθροΣωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας
Επόμενο άρθροTo Τρένο στο Ρουφ: Η νέα μουσική παράσταση “Vocalove Diaries” από τις 19 Φεβρουαρίου