Δ. Γκολιδάκης: Η Ελλάδα διάλεξε ανάπτυξη και πρόοδο

Σχετικά με την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης (ΝΔ) έκανε την εξής δήλωση: «Οι Έλληνες έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 δίνοντας εντολή στη Νέα Δημοκρατία να οδηγήσει τον τόπο σε ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία.

Με το εκλογικό αποτέλεσμα οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Οι ψηφοφόροι σε όλη την Ελλάδα έστειλαν το ισχυρό μήνυμα: κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η παράταξη μεγαλώνει, η πατρίδα δυναμώνει.
Συγχαρητήρια στην άξια ομάδα της ΝΔ σε όλη την χώρα και στους συναδέλφους στην Α’ Θεσσαλονίκης, για το καταλυτικό αποτέλεσμα της κάλπης, που θα πάει την Ελλάδα μας και όλους μας, μπροστά, σταθερά και τολμηρά. Πάμε δυνατά για την επόμενη μάχη στις 25/6 για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς, που με #με_δύναμη_καρδιάς με εκλέξατε βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης. Τιμή μου που είμαι επιλογή σας. Θα  είμαι #ξεκάθαρα_δίπλα_σας».

#με δύναμη καρδιάς #ξεκάθαρα δίπλα σου

Προηγούμενο άρθροΑπ. Βεσυρόπουλος : Παράταση της προθεσμίας υποβολής των στοιχείων των συμφωνητικών συμβολαιακής γεωργίας στην ειδική εφαρμογή της ΑΑΔΕ
Επόμενο άρθροΠρόοδος πληρωμών αλιέων & εταιρειών υδατοκαλλιέργειας για την Ουκρανική κρίση από το ΥΠΑΑΤ