Δ. Αυγέρη: Διεκδικούμε θετική ψήφο για την Ελλάδα της Ευρώπης. Ψήφο διόρθωσης αυτού που συνέβη στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1, η υποψήφια ευρωβουλευτής Δώρα Αυγέρη, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ενωμένος και συντεταγμένος δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών με την προοπτική της μεγάλης ανατροπής και αλλαγής στις 9 Ιουνίου, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και την φτώχεια.

«Το μήνυμα της χθεσινής βραδιάς ήταν ένα μήνυμα ενότητας. Ήταν πάρα πολύ σημαντική, η παρουσία του πρώην Πρόεδρου και πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Νομίζω ότι αυτή η εικόνα, αυτή και φυσικά αυτό το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο θα κινητοποιήσουν τον κόσμο».

 Η νίκη δεν είναι μονόδρομος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά για τον ελληνικό λαό που θέλει πίσω την ασφάλειά του», ανέφερε η Δ. Αυγέρη.

«Η ψήφος που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξεκάθαρα θετική ψήφος. Η ψήφος που εμείς διεκδικούμε, είναι η ψήφος που θα διαμορφώσει τους όρους της ανατροπής και της νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι προφανές, ότι και η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης αναστατώνονται και από τις δημοσκοπήσεις. Οι πολίτες δεν έδωσαν λευκή επιταγή στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου για να πνίγονται στα χρέη και στην ακρίβεια. Ψήφισαν για την ασφάλειά τους. Δεν είναι ασφαλής μία κυβέρνηση και σταθερή όταν κάθε ημέρα, κάθε λεπτό που περνά, αποσταθεροποιεί τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας. Ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό. Κατά συνέπεια, είναι μία ψήφος διόρθωσης για αυτό που έγινε τον περασμένο Ιούνιο», κατέληξε η Δ. Αυγέρη και απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι νικητής. Αυτός που έχει ήδη έχει χάσει και χάνει και το χαρτί του οποίου και καίγεται είναι ο κ. Μητσοτάκης».

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την απροθυμία της να ανακουφίσει τα ελληνικά νοικοκυριά από την ακρίβεια, αναφέρθηκε στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι φορολογούμενοι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο κύμα ακρίβειας, γιατί ακριβώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκπροσωπεί την ακρίβεια. Ο κ. Σκρέκας είναι ο υπουργός ακριβείας», υπογράμμισε.

 

Προηγούμενο άρθροO Τάσος Μπαρτζώκας φέρνει στη Βουλή την ανάγκη να ενταχθούν οι διασώστες ασθενοφόρων ΕΚΑΒ στα επαγγέλματα υγείας.
Επόμενο άρθροΓιώργος Στρατάκος (ΓΓ ΥΠΑΑΤ): Περισσότερα από 600 εκατ. μέσω Leader για επενδύσεις σε θεματικό και εναλλακτικό τουρισμό