Χάλκινο μετάλλιο για την Έφη Κολοκυθά στη Ρουμανία!!

ΚολοκυθάΜία ακόμη επιτυχία ήλθε να προστεθεί στη μεγάλη τροπαιοθήκη της Αλεξανδρινής πρωταθλήτριας στίβου Έφης Κολοκυθά. Στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου που έγιναν στο Πιτέστι της Ρουμανίας, η Έφη στο άλμα εις μήκος γυναικών κατέλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 6,40μ , κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα του μήκους γυναικών συμμετείχαν 18 αθλήτριες βαλκανικών χωρών, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να «φλερτάρει» διαρκώς με το όριο των Ολυμπιακών Αγώνων (6,70μ), δεδομένου ότι τα άλματά της είναι αρκετά υψηλά τον τελευταίο καιρό.

Επόμενος σταθμός και ευκαιρία πρόκρισης της πρωταθλήτριάς μας για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, είναι οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Στίβου που θα πραγματοποιηθούν στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας την επόμενη εβδομάδα. Η Έφη Κολοκυθά αναχωρεί τη Δευτέρα 4/7/2016 για Ολλανδία, όπου την Τετάρτη 6 του Ιούλη, στις 08:40πμ ώρα Ελλάδας και με τις ευχές όλων μας ρίχνεται στη μάχη της διάκρισης. Οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες του Άμστερνταμ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι οι κορυφαίοι ως τώρα σε συμμετοχή αθλητών, όπου πάνω από 1.500 πρωταθλητές χωρών αναμένεται να λάβουν μέρος. Για λογαριασμό της ελληνικής τηλεόρασης, η ΕΡΤ θα καλύψει ζωντανά τους αγώνες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΦΗ!!!

Προηγούμενο άρθροΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ : «Η Νάουσα οφείλει να δεχθεί κι αυτή πρόσφυγες”
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο – Οι νέες τεχνολογίες αυξάνουν την οδική ασφάλεια