Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ”: Ενημερωτικό σημείωμα για γονείς

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν ΗΜΑΘΙΑΣ “ΑΙΓΕΣ” ιδρύθηκε το 2006, έχει έδρα την Βέροια και είναι μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ατόμων με Αναπηρίες.

Σκοπός του σωματείου μας είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητισμό και να αναδείξουμε τις ικανότητες τους μέσα από διάφορες αθλητικές δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην αποδοχή, στην ένταξη και στην κοινωνικοποίηση τους.

Το σωματείο μας απασχολεί αθλητές με νοητική υστέρηση, αυτισμό, Σύνδρομο Down,κινητικές αναπηρίες κτλ, συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έχουν φέρει αξιόλογες και πολλές διακρίσεις. Λειτουργούν τμήματα σε Αλεξάνδρεια και Βέροια ευελπιστώντας τη νέα αθλητική χρονιά να λειτουργήσουμε τμήματα και στην Νάουσα.

Ο Στίβος, η Κολύμβηση και το Πινγκ Πονγκ είναι κάποια από τα αθλήματα με τα οποία ασχολείται το σωματείο μας και στόχος μας είναι να φέρουμε στα τμήματα μας ακόμα περισσότερα παιδιά.

Έχει συσταθεί Διεπιστημονική Ομάδα από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς – ειδικότητες άμεσα συνδεδεμένες  με τις ανάγκες των παιδιών και των προπονητών μας.

Στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας και συνεργασίας παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται και θέλουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του σωματείου κα Καραγιάννη Έφη στο τηλ 6979851215

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν ΗΜΑΘΙΑΣ “ΑΙΓΕΣ”

ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ 8, ΒΕΡΟΙΑ

ΤΗΛ  6979851215 (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΦΗ)