Αθήνα: Πανελλήνιοι αγώνες αιμοκαθαρούμενων και μεταμοσχευμένων – Συμμετέχει και ο αιμοκαθαρούμενος Βεροιώτης αθλητής Αβετίδης Σάββας

Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 29-3-2017 έως και το Σάββατο 1-4-2017 οι 29οι Πανελλήνιοι αγώνες αιμοκαθαρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών συμπαγών οργάνων (νεφρών, καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, παγκρέατος) ή ρευστού οργάνου (μυελού των οστών).

Πρωταρχικός στόχος των αγώνων είναι η διάδοση της δωρεάς οργάνων καθώς και η ανάπτυξη του ευγενούς πνεύματος αλληλεγγύης και συναγωνισμού μεταξύ των αιμοκαθρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών.

Αθλητές απο όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν στον στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση, πιγκ-πογκ και μπόουλιγκ ,προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αγωνιζόμενοι αθλητές θα προσπαθήσουν επιπλέον να πιάσουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα  που θα γίνει απο 25-6 έως 2-7- 2017 στη Μάλαγα της Ισπανίας ( μεταμοσχευμένοι αθλητές )

Στούς αγώνες θα πάρει μέρος και ο αιμοκαθαρούμενος Βεροιώτης αθλητής Αβετίδης Σάββας, περσυνός νικητής στα 3.000 βάδην και στο μήκος , όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό .

Προηγούμενο άρθροΚύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας: Ξεκίνημα στον Επτάλοφο Κιλκίς για την ΑΕ Αλεξάνδρειας.
Επόμενο άρθροΝ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Εθνικό Σύστημα Υγείας, μια σοβαρή υπόθεση