Αστερούπολη στο Πλατύ: «Παράσταση μαθητών γυμνασίου και επίσκεψη του Αι Βασίλη τα Χριστούγεννα στην Αστερούπολη»

Θεατρική και μουσική παράσταση παρουσίασαν οι μικροί εθελοντές το απόγευμα των Χριστουγέννων.

asteroupoli 25dec2015 -01

Οι μικροί πρωταγωνιστές – μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου – παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στη σκηνή της Αστερούπολης, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τους ρόλους τους και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων επισκεπτών – θεατών.

asteroupoli 25dec2015 -07

Η συνέχεια δόθηκε λίγο αργότερα σε άλλο σημείο της Αστερούπολης, στο σπιτάκι του Αι Βασίλη. Εκεί ο αγαπημένος Άγιος των ημερών και των παιδιών μοίρασε μαζί με τον βοηθό του στα παιδιά, που κατέλυσαν το χώρο μπροστά παιχνίδια και άλλα δώρα.

asteroupoli 25dec2015 -09

Τέλος λίγο πιο αργά πιο μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, παραδοσιακά και άλλα, που επέλεξε και παρουσίασε ο DJ της Αστερούπολης.

asteroupoli 25dec2015 -21

Σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού (ώρα 17:30)

– Τα Ξωτικά Ξυλοπόδαροι έρχονται στην Αστερούπολη για να την πασπαλίσουν με ζάχαρη, να μοιράσουν καραμέλες και να φτιάξουν μια πολύ διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!!! (ώρα 18:30)

– Συναυλία με τους Γιάννη Αθανασιάδη (μπουζούκι), Πόλυ Βουλτσιούδη (τραγούδι), Παύλο Ιωάννου (τύμπανα), Δημήτρη Λαζαρίδη (πλήκτρα) και Παναγιώτη Λαζαρίδη (κιθάρα) (ώρα 19:30)

Περιμένουμε και εσάς στον πεζόδρομο Πλατέος. Φυσικά με δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στις δράσεις που διοργανώνει η Αστερούπολη.

Και ένα μήνυμα για τους μικρούς μας φίλους: μην ξεχνάτε να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού – στο σπιτάκι της Υποδοχής.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ζιώγαλας: Τι είπε στον Έμβολο – βίντεο
Επόμενο άρθροΤο παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς» στον ΛΟΝΑΠ (Δηλώσεις Ματόπουλου-Σαμαρά)