Αστέρας Αλεξάνδρειας: Γιόρτασαν τον τίτλο οι πρωταθλητές της Κ14 – Βίντεο – φωτο

Στο αθλητικό κέντρο στο Νησί Ημαθίας, πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 παίκτες, προπονητές και γονείς της κυανόλευκης οικογένειας του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Στον μεγάλο τελικό του περασμένου Σαββάτου απέναντι στο φαβορί του θεσμού ομάδα της Βέροιας, οι παίκτες του Δημήτρη Γιαννόπουλου απέδειξαν και με το παραπάνω πως κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας Κ14 είναι μια άριστα δουλεμένη ομάδα. Τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και στον ευαίσθητο τομέα της ψυχολογίας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Πόλυς Χουρσουζίδης, που μαζί με την υπεύθυνη τύπου Αφροδίτη Μαυρίδου διεύθυναν τη ροή των βραβεύσεων. Ο τροπαιούχος νεαρός τεχνικός Δημήτρης Γιαννόπουλος, οι έμπειροι προπονητές Φώτης Παπαδόπουλος, Φάνης Δημόπουλος και Μπάμπης Καψάλης και τέλος, η «ψυχή» και υπεύθυνος της ομάδας Στέφανος Μαντζιουκόπουλος. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να απουσιάσει και ο πρόεδρος της ΤΚ Νησίου κ. Παναγιώτης Πατρίκας, μεταξύ άλλων πολύτιμος αρωγός για την εύρυθμη εδώ και χρόνια λειτουργία της ακαδημίας του Αστέρα.

Το ρόστερ των πρωταθλητών Κ14 του Αστέρα Αλεξάνδρειας:

 Πασχαλίδης Κωνσταντίνος, Μπρινιάς Νικόλαος, Ράικος Γεώργιος, Μαντζιουκόπουλος Νικόλας (αρχηγός), Κίτσας Χρήστος, Τούφας Αθανάσιος, Χαρισούδης Κυριάκος, Μπουκλάς Αλέξανδρος, Κίτσας Δημήτριος, Κούτσιας Ηλίας, Νικόπουλος Θεόδωρος, Μαρτζέλος, Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος, Μητσιώτης Αλέξανδρος, Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος, Μηνόπουλος Κωνσταντίνος, Μάνι Εράλντο, Θεοδώρου Αλέξανδρος.

Προπονητής: Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΨυχολογία: Το λοκντάουν της πανδημίας άλλαξε και αύξησε τη δημιουργικότητα των ανθρώπων που πρωτίστως το «έριξαν» στο μαγείρεμαι
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε απάτη σε ηλικιωμένο στη Βέροια