Ασφυκτικά γεμάτο στο αφιέρωμα της Ζωής Τηγανούρια στον Στέλιο Καζαντζίδη

Μετά το Σάββατο 08/02, όπου η συνθέτης & βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια φιλοξένησε στο ασφυκτικά γεμάτο El Convento del Arte τον Λεωνίδα Βελή, τη Παρασκευή 21/02 special guest της βραδιάς θα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Κώστας Τηγάνης.

Με τη μαεστρία και την πρωτοτυπία που ακολουθούν τη συνθέτη σε όλη τη καλλιτεχνική της πορεία, η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει μία πρωτόγνωρη μουσική παράσταση με τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης: H Ουράνια Φωνή του Λαού». Για πρώτη φορά στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα, ακούγονται από την βιρτουόζο του ακορντεόν μαζί με ένα εξαιρετικό κουαρτέτο εγχόρδων, αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Με σεβασμό στα πρωτότυπα τραγούδια των δημιουργών, συνδυασμένα με τις συνθέσεις από την πολυετή προσωπική της δισκογραφία, η Ζωή Τηγανούρια δημιούργησε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες κάτι αληθινά πρωτότυπο: ένα μαγικό μουσικό χαρμάνι Κλασσικού, Tango και Λαϊκού μοτίβου με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, εκτελεσμένες με μοναδική επιδεξιότητα και αστείρευτο μεράκι, υπό την έμπειρη σκηνοθετική ματιά του Μάνου Αντωνίου.

Σε κάθε παράσταση φιλοξενούνται αξιόλογοι special guest, παρασύροντας το κοινό να συμμετάσχει τραγουδώντας και ανεβάζοντας το κέφι στα ουράνια!

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το αφιέρωμα «Στέλιος Καζαντζίδης: Η Ουράνια Φωνή του Λαού» με κουαρτέτο εγχόρδων & εκλεκτούς guest, στο El Convento del Arte, για δύο ακόμα Παρασκευές (21/02 και 28/02).

Special Guest την Παρασκευή 21/02:

Χριστίνα Μαραγκόζη

Κώστας Τηγάνης

ώρα 21:30

Η Ζωή Τηγανούρια
παρουσιάζει
« Στέλιος Καζαντζίδης:
H ουράνια φωνή του λαού »
Τηλ. κρατήσεων: 2105200602
ώρα προσέλευσης 21:30
El Convento del Arte

Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα 104 36
Είσοδος: 12€
(για την ενίσχυση των σκοπών των Εν.Π.Αν.)
Συντελεστές:
Ζωή Τηγανούρια – Συνθέσεις/Ακορντεόν
Sergiu Nastasa – 1ο Βιολί
Βασίλης Κατσούλης – 2ο Βιολί
Larisa Vylegzhanina – Βιόλα
Θοδωρής Καζάνης – Βιολοντσέλο
Μιχάλης Βερβελάκης – Κλασσική Κιθάρα
Γιάννης Γρηγορίου – Μπάσο
Στέλιος Γενεράλης – Κρουστά
Λουίζα Αντύπα/Ζωή Τηγανούρια – Ενορχηστρώσεις/Μεταγραφές
Ο Θοδωρής Κορόζης εμψυχώνει τον «Σαμ»
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Υπό την αιγίδα του
Ομίλου για την UNESCO
Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος