Αριστείδης Ματσούκας: Διευκρινιστική δήλωση προς τους ανθρώπους των Τρικάλων

Σχετικά με την προηγούμενη από 18-2-2017 καταγγελία μου η οποία παρερμηνεύτηκε σκόπιμα από κάποιους καλοθελητές για τους δικούς τους προφανείς λόγους, πρέπει να επισημάνω τα εξής παρακάτω για την άρση των οποιωνδήποτε παρερμηνειών:

  1. Όταν αναφέρθηκα στην ανωτέρω καταγγελία μου σε ανθρώπους των Τρικάλων, αναφέρθηκα σε αυτούς που διοικούν σήμερα το αθλητικό σωματείο των Τρικάλων και όσους υποκρύπτουν πίσω από αυτούς και είναι γνωστό ποιοι είναι αυτοί και σε καμία περίπτωση η καταγγελία μου δεν περιλάμβανε το σύνολο των πολιτών των Τρικάλων, πολλοί εκ των οποίων είναι και φίλοι μου.
  2. Τόσο το αποτέλεσμα του αγώνα όσο και η άριστη κατά γενική ομολογία διαιτησία του αγώνα δυστυχώς διαψεύδουν, όλους αυτούς που φέρθηκαν απρεπώς στο πρόσωπό μου αλλά και συνάμα εκθέτουν τους υποκινητές των εναντίον μου υβριστών.
  3. Η από 18-2-1017 καταγγελία μου ήταν προϊόν της απρόκλητης και άδικης επίθεσης που δέχθηκε ο γιος μου από μεμονωμένα άτομα, σαφώς όμως υποκινούμενα από συγκεκριμένα άτομα και αντέδρασα ως πατέρας και ακολούθως ως αθλητικός παράγοντας που υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από διάφορα πόστα.
  4. Στους σχεδόν τρεις μήνες που είμαι αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας είμαι περήφανος για τα πεπραγμένα της και για τις αλλαγές που ήδη επιφέραμε ως νέα διοίκηση στα αθλητικά δρώμενα του ποδοσφαίρου του νομού μας. Ήδη υπάρχουν φανερά αποτελέσματα και αφορούν το κομμάτι της διαιτησίας όπου οι διαιτητές είναι 50-50% και υπάρχει καθολική αναγνώριση από όλους, την καθιέρωση του ιατρού αγώνα, η πιο σημαντική για μένα παρέμβασή μας, ενώ αναβαθμίσαμε το θεσμό του κυπέλλου και είμαστε ακόμη στην αρχή και έπεται ανάλογη συνέχεια με στόχο την οριστική εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας.
  5. Όσο αφορά το αίτημα του φίλου, παράγοντα των Τρικάλων, Τάκη Παπαδόπουλου για παραίτησή μου από την εκλεγμένη θέση του διοικητικού συμβούλου της ΕΠΣ, δηλώνω ότι ευχαρίστως θα το έκανα εάν ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης αυτός, που έχει και διαδρομή στο χώρο, όπως αυτός πιστεύει.

Αυτά προς το παρόν και δεν θα επανέλθω, γιατί όπως φαίνεται δεν έχει και νόημα, καθώς αυτοί, οι οποίοι υποκίνησαν την απρόκλητη εναντίον μου επίθεση εμμένουν και δεν αναγνωρίζουν το εσφαλμένο των πράξεών τους.

Αλεξάνδρεια, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΒέροια (Σαραντόβρυσες): Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Πολ. Συλλόγου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” Σταυρού (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΜελίκη: Τα παρασκήνια του Μελικιώτικου Καρναβαλιού – Βίντεο αφιέρωμα – (βίντεο-δηλώσεις)