ΑΡΗΣ Παλαιοχωρίου: Παραίτηση της αντιπροέδρου Έφης Μπαντή – Η ομάδα έχασε ένα σημαντικό στήριγμα

Πριν από λίγα λεπτά η αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα του ΑΡΗ Παλαιοχωρίου κα. Έφη Μπαντή, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί έκανε την παρακάτω ανακοίνωση παραίτησης:

«Έπειτα απο πολύ σκέψη και με ωριμότητα δηλώνω την παραίτηση μου απο τον ΑΡΗ Παλαιοχωρίου και εύχομαι να έχουν μια πολύ καλή πορεία. Να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο Θωμά Παντόπουλο που απέδειξε ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει μόνο το καλό της, τον ταμία Τάκη Παπαδόπουλο που έκανε πολύ σωστή διαχείριση των οικονομικών της ομάδας, τον προπονητή μας, τον coach όπως τον φωνάζω Δημήτρη Πρίντζιο που παρόλο δεν είναι από το Παλαιοχώρι αγάπησε τα παιδιά πολύ περισσότερο από πολλούς. Έκανε αυτό που ήξερε σωστά και έτσι ανέβασε και την ομάδα κατηγορία.

Φυσικά μπορεί να τους άφησα τελευταίους, αλλά πάντα θα είναι πρώτοι στην καρδιά μου, τους παίκτες του ΑΡΗ Παλαιοχωρίου , τους παίκτες μου, για τα δυο χρόνια “θητείας” μου στην ομάδα που μου χάρισαν απίστευτες χαρές και στιγμές και έβλεπα σε κάθε αγώνα ότι αυτά τα παιδιά είναι απίστευτου χαρακτήρα και ποδοσφαιρικού ταλέντου και θα είναι πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου!!!»

Προηγούμενο άρθρο“SOS” από μπακαλιάρους και καρχαρίες: Σε μεγάλους μπελάδες έχουν μπει τα μεγάλα ψάρια στην Ευρώπη και ιδίως στη Μεσόγειο
Επόμενο άρθροΗ σειρά κατάταξης των ειδησεογραφικών sites της Ημαθίας – Τα δέκα πρώτα – Πρώτος ο Έμβολος