Αργυρό μετάλλιο της Βασιλικής Φειδοπούλου στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας ΓΑΙΑΟΣΕ 2019.

Νέα τιμητική διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας για την ερασιτέχνη φωτογράφο Βασιλική Φειδοπούλου, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 

Η Βασιλική συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας, ΓΑΙΑΟΣΕ 2019.

Τριμελής επιτροπή έκρινε και βαθμολόγησε 86 διαγωνιζόμενους φωτογράφους, που συμμετείχαν με φωτογραφικά έργα με κεντρικό θέμα την σιδηροδρομική αμαξοστοιχία. Διαχωρισμένα σε δύο συγκεκριμένες θεματικές κατηγορίες.

α. ΘΕΜΑ: “Σιδηροδρομικά κτήρια και περιβάλλον”. Η Βασιλική Φειδοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και Έπαθλο ΓΑΙΑΟΣΕ ανάμεσα σε 139 φωτογραφίες, με το έργο “Waiting for the night train”. Η φωτογραφία απεικονίζει τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αλεξάνδρειας τη νύχτα.

β. ΘΕΜΑ: “Τραίνο και κίνηση”. Η Βασιλική Φειδοπούλου διακρίθηκε με ιδιαίτερη ανάρτηση σε δύο έργα της, μεταξύ των συνολικά 128 που συμμετείχαν. Το πρώτο, με τίτλο “Travelling in white”, απεικονίζει τραίνο σε κίνηση στη χιονισμένη Ημαθία. Το δεύτερο, με τίτλο “Blossoms and speed”, περιγράφει την κίνηση τραίνου μέσα από τις ανθισμένες ροδακινιές στον κάμπο του Ρουμλουκιού.

Τα θερμά συγχαρητήρια για την αλεξανδρινή ερασιτέχνη φωτογράφο Βασιλική Φειδοπούλου (εκπαιδευτικό στο επάγγελμα), αξίζει να εκφραστούν ιδιαίτερα και μάλιστα διπλά! Πρώτον, για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στην τέχνη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, που την ανταμοίβει με περίσσειες διακρίσεις και βραβεία.

Δεύτερον και κυριότερον, η ταλαντούχα Βασιλική, εκτός των παραπάνω αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη για τη γεννέτειρά της, η οποία αποτελεί απ’ ότι φαίνεται σπουδαία πηγή έμπνευσης για την ίδια.