Αρχηγός εκκρεμές! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Αυτό το περιβόητο non paper της Κουμουνδούρου που ουσιαστικά αναφέρει ότι …. στο Μέγαρο Μαξίμου εξυφαίνεται νέο …βρόμικο ’89, δεν μπορεί παρά να είναι μια κίνηση απελπισίας, μετά απ’ όσα αποκαλύπτονται συνεχώς. Τόσο αναφορικά με τις δραστηριότητες του ζεύγους Καμμένου που ζητούσαν από θλιβερούς υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας να παρακολουθούν και να συλλάβουν δημοσιογράφους, όσο και με τις δραστηριότητες Παππά! Αλλά και με την κατάρρευση της υπόθεσης Novartis που για χρόνια είχε γίνει μέγα λάβαρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Η Κουμουνδούρου λοιπόν, διαρρέει δεξιά κι αριστερά ότι την θέση του Παπανδρέου το 1989 θα λάβει ο Τσίπρας με στόχο την εξόντωσή του! Κι ότι τη θέση των τότε… σκευωρών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χαρίλαου Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκου, θα λάβουν οι… Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά!!

Αναρωτιέμαι: Ήταν σκευωροί οι Φλωράκης και Κύρκος; Ας απαντήσει η Κουμουνδούρου…

Αναρωτιέμαι κάτι ακόμη: Γιατί να θέλουν Μητσοτάκης και Γεννηματά να …. εξοντώσουν τον ήδη αναξιόπιστο και αυτοεξοντωμένο Τσίπρα; Γιατί να θέλουν την «νεκρανάστασή» του, τη στιγμή που πολιτικά βρίσκεται σε συνεχή αποδόμηση;

Από την άλλη πλευρά σε μια άκρη της Αθήνας που είναι το Α’ νεκροταφείο, ακούγονται συνεχείς τριγμοί οστών και καγχασμοί από τον τάφο του Ανδρέα. Μπορεί κι ο εκλιπών να ήταν μέγιστος δημαγωγός μα επ’ ουδενί θα προχωρούσε ποτέ στην εξωφρενική πράξη να καταστήσει πολιτικό του διάδοχο τον Τσίπρα, όπως παρουσιάζεται ο τελευταίος.

Θα πείτε ότι ο Τσίπρας εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι ως απόγονος κάποιου που νομίζει ότι ταυτιζόμενος μαζί του θα έχει πολιτικά οφέλη. Ξεχνάμε ότι ανήλθε στην εξουσία ως πολιτικός απόγονος του Ζαχαριάδη για να αποκαταστήσει την ήττα του εμφυλίου; Ξεχνάμε ότι ως … νέος Ζαχαριάδης οδήγησε την Ελλάδα σε νέο θλιβερό εμφύλιο (δημοψήφισμα και διαχωρισμός της κοινωνίας, του τύπου «εμείς ή αυτοί»); Ξεχνάμε ότι μόλις άρχισαν να συρρέουν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην αρχή  τα ορφανά του Άκη και στη συνέχεια το λούμπεν τμήμα του ΠαΣοΚ, ανακάλυψε τον Ανδρέα κι άρχισε να μιλάει από τα μπαλκόνια ως … Ανδρέας;

Τώρα, τυχοδιωκτικά, πολιτικά πρόστυχα και με ασύλληπτη πολιτική διαστροφή και κυνισμό, φτύνει τη μνήμη εκείνων που υποτίθεται τον ενέπνευσαν για να γίνει κομμουνιστής/Αριστερός. Του Φλωράκη και του Κύρκου! Ντροπή!

Ακούστε: Ακόμη κι αν εμφανιστούν χίλιοι μάρτυρες να ισχυρίζονται τα χίλια μύρια για τον Τσίπρα, ΔΕΝ θα παραπεμθεί.

Προσέξτε: Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν απολύτως τη ρήση του γέρου Καραμανλή, ότι οι πρωθυπουργοί δεν παραπέμπονται σε ειδικά δικαστήρια αλλά κρίνονται από την ιστορία. Άλλωστε ούτε η Μαρέβα φτιάχνει ντολμαδάκια, ούτε η Φώφη είναι Κύρκος. Εκτιμώ λοιπόν ότι η αντιμετώπιση του Τσίπρα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ πολιτική. Πολύ περισσότερο αφού η κοινωνία πλέον γνωρίζει κι ο Τσίπρας σιγοψήνεται και θα σιγοψήνεται εσαεί…
Ο αρχηγός εκκρεμές,  Αλέξης Τσίπρας, με τις φιλοδοξίες του υπεράνω αρχών και θέσεων, δεν μπορεί παρά δημιουργεί πλέον μεγάλες δόσεις γέλιου κι ευθυμίας στην κοινωνία.

Τι να λέμε τώρα; Αρχίσαμε να ζούμε το ρέκβιεμ της εποχής Τσίπρα που ήταν ντυμένη με μυθοπλασία, χυδαιότητα και ηθική κατάπτωση. Ευτυχώς έγιναν γρήγορα αντιληπτά πριν η διάλυση της χώρας ολοκληρωθεί… Ευτυχώς η κοινωνία αντιλήφθηκε και πόσο παραμύθι ήταν το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς! Ευτυχώς καταλάβαμε οι πάντες ότι ο Τσίπρας κι οι συν αυτώ δεν διέθεταν καμιά μπέσα. Άλλωστε, η μπέσα είναι αξία! Κι οι αξίες δεν ευδοκιμούν προς την πλατεία Κουμουνδούρου μεριά.

Κάτι ακόμη που καταδεικνύει/αποδεικνύει τον μέγιστο τυχοδιωκτισμό της Αριστεράς: Για νέο …βρόμικο 89 μίλησε κι ο Φώτης Κουβέλης αλλά κι ο Δραγασάκης.  Οι οποίοι ήταν υπουργοί σ’ εκείνη την κυβέρνηση Μητσοτάκη- Φλωράκη- Κύρκου…