Απόστολος Πάνας: «μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα για την επιβίωση του νοικοκυριού»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Για άλλη μια φορά ο αρμόδιος για την αγορά Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι φιλελεύθερος λαϊκιστής ή κρατιστής λαϊκιστής:

Ακόμη δεν έμαθε πως με βάση το δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού που η κυβέρνηση του πρόσφατα επικαιροποίησε, απαγορεύονται οι δημόσιες ανακοινώσεις περί δήθεν «δικαιολογημένης» ακρίβειας από το εξωτερικό;

Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει ότι οι «συναντήσεις φορέων» που μόνο «εικόνα» προσφέρουν , στην πραγματικότητα, δημιουργούν τις συνθήκες για έκνομα καρτέλ;

Αντί λοιπόν να αναθέτει στη ΔΙΜΕΑ επιπλέον έργο των δυο μόνο ειδικών υπαλλήλων κοστολόγων , ας φροντίσει να την ενισχύσει με επιπλέον προσωπικό, στηρίζοντας παράλληλα τη δύναμη των καταναλωτικών οργανώσεων, και διευρύνοντας τη δύναμη και την ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Και ας ξεκινήσει τις σοβαρές παρεμβάσεις μειώνοντας το ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και τη φορολογία στα καύσιμα για την επιβίωση του νοικοκυριού.

ΥΓ: Ας μας ενημερώσει επιτέλους ο Υπουργός, αν πληρώθηκαν εκείνα τα πολυδιαφημισμένα πρόστιμα «αισχροκέρδειας» σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τα ονόματα των οποίων ακόμη περιμένουμε.

Προηγούμενο άρθροΤαξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Thessaloniki Convention Bureau
Επόμενο άρθροΑ.Μ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ | «Θα αγωνιστούμε ενάντια σε όλους εκείνους που δυσφημούν και συκοφαντούν την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή»