Απολαύστε με το ταίρι σας την αγαπημένη σας ταινία σε μία LG TV NANO816

Απολαύστε με το ταίρι σας την αγαπημένη σας ταινία σε μία LG TV NANO816

 

Πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα σε αληθινή ανάλυση 4K

Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου 2023- H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι ανυπομονείς να περάσεις μια ρομαντική βραδιά με το έτερον ήμισυ με κάτι πιο απολαυστικό, ιδιαίτερο και prive από ένα κλισέ δείπνο σε ένα γεμάτο εστιατόριο;

Αν αναγνώρισες τον εαυτό σου στην παραπάνω ερώτηση, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει η πρόταση μας για να δημιουργήσεις την τέλεια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι αποκλειστικά για τους δυο σας.

Αφού ετοιμάσεις το αγαπημένο σας φαγητό κι επιβεβαιώσετε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κι ανακαλύψτε τον έρωτα με την πρώτη ματιά στην οθόνη της LG NANO816 απολαμβάνοντας μια ταινία.

Κι αφού επιλέξετε ταινία, καθίστε ακόμα πιο αναπαυτικά και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία θέασης απολαμβάνοντάς την με τα εκπληκτικά features της LG NANO, Pure Color και FILMMAKER MODE™[2] που προβάλουν την ταινία ακριβώς με τη ματιά του σκηνοθέτη, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της. Παράλληλα με το HDR 10 Pro η εικόνα παραμένει ζωντανή από την αρχή μέχρι το τέλος με μεγαλύτερες και ζωντανές αντιθέσεις για ακόμα πιο πρωτόγνωρη ψυχαγωγία.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment

Η επιχειρησιακή μονάδα LG Electronics Home Entertainmentτης LG Electronics είναι παγκόσμια ηγέτιδα  στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video και είναι αναγνωρισμένη για την καινοτομία της στον κλάδο και για την ηγετική της θέση στις τηλεοράσεις OLED, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία Premium τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες OLED TVs και QNED Mini LED TVs οι οποίες ενσωματώνουν τεχνολογία Quantum Dot NanoCell και λύσεις ήχου που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Meridian Audio. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr 

www.facebook.com/lghellas  

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

Σαβίνα Παπάζογλου

Senior Account Manager

e-mail:s.papazoglou@communicationeffect.com

τηλ: 2106898311

LG Electronics Hellas

Τώνια Αθανασέλλη

Consumer Electronics, Marketing Assistant Manager

e-mail: antonia.athanaselli@lge.com

τηλ: 210 48 00 558

[1] Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming. Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+. Τα Amazon, Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Ισχύουν χρεώσεις συνδρομής Amazon Prime ή/και Prime Video. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση primevideo.com/terms. Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

[2] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκαν στον Πρωθυπουργό οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες υγείας – Μέσω MyHealth και gov.gr οι ιατρικές εξετάσεις και οι βεβαιώσεις νοσηλείας
Επόμενο άρθροΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Φοβάμαι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον μετασχηματιστεί και έχουν ΑΝΕΛοποιηθεί»