Αποφασίστε με ένα “κλικ” άμεσα και δημοκρατικά για το μέλλον του Social

Αποφασίστε με ένα “κλικ” άμεσα και δημοκρατικά για το μέλλον του Social

 

Το κόμμα Social, το πρώτο Ψηφιακό Ηλεκτρονικό κόμμα της Ελλάδας, προτάσσοντας από την πρώτη στιγμή την άμεση και συμμετοχική Δημοκρατία, κάνει πράξη όσα λέει και μαζί με τους πολίτες αποφασίζει το μέλλον του κόμματος.

Μέσα από το διαδικτυακό κάλεσμα, ο πρόεδρος του κόμματος Συμεών Καψάλας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ανώνυμα στο ερωτηματολόγιο, όπου το κύριο ερώτημα είναι συνεργασία του Social με άλλα κόμματα ή συμμετοχή του κόμματος ανεξάρτητα και αυτοδύναμα στις επερχόμενες εκλογές.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο και να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα του Social.

https://shorturl.at/duMOU

Το κόμμα πιστεύει στην άμεση δημοκρατία και από την αρχή τόνισε πως θέλει τους πολίτες συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, όπου όλοι μαζί θα συναποφασίζουν υποψήφιοι βουλευτές, πρόεδρος, μέλη και ψηφοφόροι για το μέλλον αλλά και τις θέσεις του Social. Πάγια θέση του προέδρου και αμετάκλητη είναι η απαραίτητη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν το κόμμα αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας.

«Στις μεγάλες αποφάσεις του Κόμματος πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν την γνώμη των μελών και των φίλων του Social και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει στις επερχόμενες εκλογές. Η συμμετοχή γίνεται ανώνυμα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Social.

Το Social Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα ιδρύθηκε για να συμμετέχει ενεργά στον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της πατρίδας μας. Το πρώτο Ψηφιακό Ηλεκτρονικό Κόμμα στην Ελλάδα θα συμβάλλει στην διαφάνεια και την ισόνομη μεταχείριση των πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Το Social είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Στόχος είναι να προωθηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να εκσυγχρονιστεί η δημόσια διοίκηση για μια Ελλάδα κοινωνικά δίκαιη με ένα δυνατό κράτος πρόνοιας.

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου
Επόμενο άρθροΕγκαίνια περιοδικής της έκθεσης «Μεταβυζαντινά πορτραίτα και μία γάτα» στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας