Από το πολιτικό γραφείο του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ.Λάζαρου Τσαβδαρίδη

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ σήμερα στη Βουλή, που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση της παράταξής μας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην δική του ολιγόλεπτη τοποθέτηση, έπειτα και από την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέφρασε την ευχή να διατηρεί πάντα η ΝΔ ακέραιες τις αρχές και τις αξίες της, συνεχίζοντας να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην πατρίδα, όπως διαχρονικά το έπραξε, ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους.

Υπογράμμισε επίσης ότι, μπαίνοντας στον τέταρτο χρόνο της διακυβέρνησης της χώρας, και έχοντας αντιμετωπίσει πανδημία, πόλεμο και διογκούμενη ενεργειακή κρίση καθώς και κρίση τιμών στην Ευρώπη μετά τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ασύμμετρο πόλεμο από την Τουρκία,

η Κυβέρνηση όχι μόνο υλοποιεί με συνέπεια όσα είχε εξαγγείλει, αλλά έχει χτίσει μία Ελλάδα με ισχυρή και υπερσύγχρονη άμυνα, με ψύχραιμη και αποτελεσματική διπλωματία, φιλικό στις επενδύσεις περιβάλλον, με βαθιές και επιτυχημένες τομές, στην παιδεία, στην κοινωνική πολιτική, στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε δε ότι αυτή η επιτυχημένη Κυβερνητική πορεία, η οποία, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, οφείλει να μείνει προσηλωμένη στην αντιμετώπιση των διογκωμένων εμποδίων του φετινού χειμώνα.

Με συνέχιση της προτεραιότητας στις μεταρρυθμίσεις,

και μπαράζ νέων πρωτοβουλιών για την θωράκιση της ασφάλειας του πολίτη και για τη στήριξη των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, των νέων οικογενειών, των πληγέντων αγροτών μας και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Προηγούμενο άρθροΑ.Μ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ | «Θα αγωνιστούμε ενάντια σε όλους εκείνους που δυσφημούν και συκοφαντούν την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή»
Επόμενο άρθροΣημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3»