Αρχική Αθήνα Από την Αρχή για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος ελέγχονται οι εμπλεκόμενοι...

Από την Αρχή για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος ελέγχονται οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του μπάσκετ

Με εντολή του προέδρου της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, θα ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία και οι δηλώσεις πόθεν έσχες αφενός των κατηγορουμένων στην υπόθεση του σκανδάλου στο μπάσκετ, αφετέρου και άλλων παραγόντων, τα ονόματα των οποίων δεν περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Ακόμη, η Αρχή έχει ξεκινήσει και ευρύτερους ελέγχους στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, με έμφαση στο ποδόσφαιρο, όπου, έχουν καταγραφεί ειδοποιήσεις από τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί για τον εντοπισμό ύποπτων οικονομικών συναλλαγών.

Παν. Τσιμπούκης /ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑλβανία: Στα Τίρανα, διαδηλωτές του Δημοκρατικού Κόμματος καίνε τα καθίσματα διαλόγου ως απάντηση στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Ράμα
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Έλαμψε με την παρουσία της η 21η γιορτή πίτας με πλήθος κόσμου και πολλές εκπλήξεις – Βίντεο – φωτό