Απάντηση της Αντιδημάρχου του Δήμου Αλεξάνδρειας, κας Ελένης Λαφαζάνη στην Δήλωση – Παραίτηση του κου Δημήτριου Παπαδόπουλου από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Απάντηση  στην Δήλωση – Παραίτηση του Δημήτριου  Παπαδόπουλου από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα την οριστική αποχώρησή του  από το ποδόσφαιρο.

“κ. Παπαδόπουλε Δ.,

σε απάντηση στη δήλωσή σας, σας γνωρίζω ότι στη Γενική Συνέλευση στην οποία αναφερθήκατε, ήμουν παρούσα και εγώ όπως και στους  περισσότερους αγώνες που διεξήχθησαν, προσφέροντας εκ μέρους μου και ως εκπρόσωπος του Δήμου την αμέριστη συμπαράστασή μου/μας.

Κατά την άποψή μου άστοχα αναφερθήκατε ότι δεν υπήρχε βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας – οργάνωσης –  συντήρησης γηπέδων – γραφείων και οικονομικής ενίσχυσης, διότι μέχρι και σήμερα, το γήπεδο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και του Σχοινά, τα οποία χρησιμοποιήσατε παραδίδονταν από τη Δημοτική Αρχή συντηρημένα, καθαρά και πλήρως εξοπλισμένα με ιατρικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά τώρα στην επιχορήγηση του συλλόγου, δεν υποβλήθηκε μέχρι και σήμερα κανένα αίτημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  από μέρους της Α.Ε. Αλεξάνδρειας για οικονομική ενίσχυση.

Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω για ότι προσφέρατε στο ποδόσφαιρο και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια”.

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Ανακοινώθηκαν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής
Επόμενο άρθροΛαγκαδάς: Σε απόγνωση οι αγρότες στον Λαγκαδά – Εκλάπησαν για τέταρτη φορά φέτος οι μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ από τις καλλιέργειές τους