Ανοικτή εκδήλωση του Τομέα Νέας Γενιάς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Α’ Θεσσαλονίκης

Στην πρώτη του ανοικτή εκδήλωση αναφορικά με τα προβλήματα που αφορούν τους νέους, προχώρησε ο τομέας Νέας Γενιάς του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης χθες Τετάρτη 20 Ιουλίου στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος δόθηκε σε νέους και νέες της πόλης της Θεσσαλονίκης, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους, άτομα που δεν έχουν μέχρι σήμερα ασχοληθεί με τα κοινά αλλά έχουν ανησυχίες και προβληματισμούς.

Οι άξονες της συζήτησης ήταν 4:

  • περιβάλλον και ποιότητα ζωής
  • κοινωνικά ζητήματα
  • υποδομές και ψηφιακή ανάπτυξη
  • οικονομία και αγορά εργασίας

Όλοι οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αγωνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πάνω στις συγκεκριμένες θεματικές, τις οποίες και θα επεξεργαστεί ο τομέας Νέας Γενιάς για να προγραμματίσει τις επόμενες του δράσεις.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο υπεύθυνος Νέας Γενιάς Θανάσης Δέλλιος, η υπεύθυνη Ισότητας και Δικαιωμάτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Βάσια Μαδέση και ο δημοσιογράφος Άγγελος Γαμβρής.

Παρόντες, πλην των συμμετεχόντων, ήταν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, το μέλος της Νομαρχιακής Μιχάλης Παπαστεργίου και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Δήμητρα Φαντίδου και Σαράντης Μονοπόρτης.

ΤΑ ΜΕΛΗ Ν.Ε.Α.΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροEurobank: Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου της 21.07.2022
Επόμενο άρθροΟ Δ. Μάντζος σχολιάζει την επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στις καμένες περιοχές της Πεντέλης