Ανοιχτή Πρόσκληση για τη διεξαγωγή εκλογών του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» προκηρύσσει Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου.

Προς τον σκοπό αυτό καλεί τα μέλη του να προσέλθουν σε εκλογική – απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει κατά τα προβλεπόμενα άρθρα του Σωματείου του ισχύοντος Καταστατικού τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 4.00-7.00μ.μ. στην αίθουσα του 1ου Ορόφου των γραφείων μας επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 την ίδια ώρα (4.00-7.00μ.μ.) και στον ίδιο χώρο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απολογισμός ενημερωτικού, επιμορφωτικού, επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου.
2. Οικονομικός  Απολογισμός.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Προτάσεις προγραμματισμού δράσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Συνέλευση και να συμμετάσχουν ενεργά για να διαμορφώσουν από κοινού το μέλλον του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Με τιμή για το ΔΣ
Η Πρόεδρος

Γεωργία Φωστηροπούλου

Προηγούμενο άρθροΓιάννα Αγγελοπούλου: Με γνώση του παρελθόντος, ενωμένοι προχωρούμε στο μέλλον
Επόμενο άρθροΤην άμεση αποστολή κλιμακίου ΕΛΓΑ στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας για την εκτίμηση των ζημιών που προκαλούνται από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις, ζήτησε σήμερα ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Γκυρίνης