Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου | Στις Επιτροπές και στη μίνι-Ολομέλεια του Ιανουαρίου

Στις Επιτροπές και στη μίνι-Ολομέλεια του Ιανουαρίου

Το κοινοβουλευτικό έργο των τελευταίων εβδομάδων, σε επίπεδο Επιτροπών, ήταν πλούσιο, αφού στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων μίλησα για το ελληνικό Green Pool, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων για τις σχέσεις ΕΕ-ΗΠΑ, ενώ στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου αναφέρθηκα στον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού των ΗΠΑ.

Επίσης, από την αίθουσα της Ολομέλειας, αξίωσα να ζητήσουν συγγνώμη όσοι διέδωσαν ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, για το ζήτημα της υποτιθέμενα νεκρής Μαρίας στον Έβρο.Επιπλέον, στο EPP Group Podcast συζητήσαμε με συναδέλφους, από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, για τις προτεραιότητες της σουηδικής Προεδρίας και εξέφρασα τις σκέψεις μου για τις σχέσεις μας με την Κίνα και τις ΗΠΑ, στο EURACTIV.

Τέλος, συμμετείχα σε ποικίλες εκδηλώσεις συναδέλφων μου Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου συμμετείχα στη σχετική καμπάνια ευαισθητοποίησης του ΕΛΚ.

Προηγούμενο άρθροΔιοργάνωση τεχνικών συναντήσεων σε θέματα διακαιωματικής προέγγισης της αναπηρίας στις τοπικές κοινωνίες και αναπτυξιακές πολιτικές Δ. Βεροίας
Επόμενο άρθροΚώστας Καλογράνης: “Η οικολογία είναι πρωτίστως οικονομία”