Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ρίχνει νερό στον μύλο του κ. Μητσοτάκη»

Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ρίχνει νερό στον μύλο του κ. Μητσοτάκη»

 

Στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο μίλησε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί εκβιασμών, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι «μάλλον κρίνουν εξ ιδίων, διότι όλο αυτό το διάστημα ακούμε όσα λέγονται στο ειδικό δικαστήριο σχετικά με τα ποσοστά που μοίραζε ο κ. Παππάς για να ελέγξει κανάλια, τους “κόκκινους” εργολάβους, τον κ. Καλογρίτσα και τις βαλίτσες».

Υπενθύμισε ότι «εμείς από την πρώτη στιγμή το καλοκαίρι βγήκαμε μπροστά με τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη. Ζητήσαμε εξεταστική επιτροπή και πήγαμε στην PEGA ζητώντας να έρθουν ουσιώδεις μάρτυρες έτσι ώστε να βγουν όλα στο φως».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Όταν εκείνος κάνει αυτές τις εκτροπές στη Δικαιοσύνη, στο κράτος δικαίου και στους θεσμούς, εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας αγκαλιά με τον κ. Πολάκη για να τους δώσει το καλύτερο άλλοθι, ώστε να μην υποχωρήσει και χάσει η Νέα Δημοκρατία», εκτίμησε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι «ο “πολακισμός” δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατική Παράταξη, το ήθος και ό,τι πρεσβεύει όλα τα χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ρίχνει νερό στον μύλο του κ. Μητσοτάκη και αυτό είναι το πρόβλημα».

«Εμείς θα αγωνιστούμε για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου, έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα και στο επίκεντρο να τεθεί ο πιο ευάλωτος», κατέληξε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού αύριο σε τμήματα της Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΠΚΜ για την Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για ένταξη στη Δράση 2 του Μέτρου 3.4.3 για επιχειρήσεις αλιείας